Inloggen

Zoek en vind

Uitgebreid zoeken

Over ons

Over PersoneelExpert.nl


PersoneelExpert.nl is de nieuwe gratis vacaturebank van Nederland.


Personeelexpert.nl is de nieuwe vacaturesite van Nederland waarop je snel en gericht een groot en actueel aanbod aan vacatures en kandidaten vindt. Dagelijks worden er  nieuwe vacatures en cv’s toegevoegd. PersoneelExpert.nl is een open en transparante vacaturebank waar kandidaten en werkgevers snel en eenvoudig met elkaar in contact komen. De vacaturebank  is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.


Wil jij door werkgevers gevonden worden of zoek je een geschikte kandidaat voor een functie binnen je bedrijf?


Kandidaten


Wil je door werkgevers gevonden worden, plaats dan je cv in de CV-databank. Een grote kans dat jij je nieuwe baan met PersoneelExpert.nl vindt.


Werkgevers


Met PersoneelExpert.nl ben je verzekerd van een groot bereik en een goede respons. Je beheert eenvoudig al je vacatures en plaats je deze direct. PersoneelExpert.nl is in hoge mate zoekmachine-vriendelijk voor Google.


PersoneelExpert.nl is dé plek op het internet waar je eenvoudig en snel een selectie kunt maken uit hoogwaardige kandidaten. Een grote kans dat jij met PersoneelExpert.nl de geschikte kandidaat vindt.


LET OP met uw persoonlijke gegevens, stuur geen copie van uw paspoort via de mail op en geef niet uw bank rekening gegevens via de email door. En stort absoluut nooit geld naar een bankrekening van iemand die je niet kent. U wordt nooit aangenomen zonder een afspraak op het kantoor van het bedrijf zelf.


 Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het meestal ook zo.


 


 

Copyright Personeelexpert.nl - Alle rechten voorbehouden Gratis voor werkgevers als werknemers